PASUKAN 33 LOUIT APRIL MOTO MENANDATANGANI PENGAMBILAN BARU EWC

2022-03-01T06:00:07+01:00Mac 1st, 2022|2022|

Pasukan 33 Louit April akan bergantung pada barisan pelumba yang disemak semula untuk Kejohanan Dunia FIM Endurance 2022.

Walaupun Christian Gamarino dari Itali kekal di atas kapal untuk menunggang Kawasaki skuad, Ludovic Rizza dari Perancis dan Simone Saltarelli dari Itali adalah rekrut luar baharu.

Kenyataan daripada Pasukan 33 Louit April berbunyi: “Kami berbesar hati untuk mengumumkan tiga pelumba yang akan berada di bahagian hendal Kawasaki. Skuad dan tiga pelumba bersedia untuk musim baharu EWC.”

Selepas berpindah ke Rizza berkata: “Terima kasih kepada pasukan kerana memberi kepercayaan anda kepada saya.”

24 Heures Motos di Le Mans menandakan pusingan pertama musim EWC 2022 dari 14-17 April. Pasukan 33 Louit April akan layak untuk bahagian Superstock.