BMRT 3D MAXXESS TIDAK PERNAH TERBAIK DALAM SUPERSTOCK SEBAGAI YART PASUKAN EWC UNTUK MENENTUKAN DALAM UJIAN SESI 4

2022-03-30T18:00:00+02:00Mac 30th, 2022|2022|

Setelah mengungguli ketiga-tiga sesi semasa Ujian Pra rasmi untuk 24 Heures Motos, YART Yamaha Official Team EWC melakukannya sekali lagi semasa larian akhir di Le Mans sebagai persiapan untuk acara pembukaan Kejohanan Dunia Endurance FIM 2022 semakin giat.

Dan skuad itu menyelamatkan yang terbaik untuk bertahan dengan masa terbaik keseluruhan 1m35.707s di Litar Bugatti sejauh 4.185 kilometer, yang telah kering berikutan hujan semalaman.

ERC Endurance-Ducati menduduki tempat kedua pada pertandingan Sesi 4, ketinggalan 0.185s dengan Yoshimura SERT Motul ketiga diikuti F.C.C. TSR Honda France dan BMW Motorrad World Endurance Team.

BMRT 3D Maxxess Nevers mengungguli pesanan kategori Superstock Sesi 4 mendahului RAC 41 ChromeBurner dan OG Motorsport oleh Sarrazin. Walau bagaimanapun, masa kelas terpantas Team 18 Sapeurs Pompiers CMS Motostore dalam Sesi 2 pada hari Selasa bermakna ia mendahului gabungan ranking Superstock.

Ujian Pra memberikan peluang terakhir kepada majoriti pelumba dan pasukan untuk melengkapkan larian yang besar menjelang 24 Heures Motos membuka musim baharu EWC dari 14-17 April.